If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С това АЗ не мога се похваля... Поне е по-бърза от спайдер 2.0 ТС... И все още държа , че е добра идея дизел за тази кола. Всеки с мнението си.
Ще ти отговоря тук,щото не съм мишка и не се крия.Няма да има гонка с теб,няма да има залог,не съм рацер и не ми трябват парите ти Допускам също,че въпросната кола може да е качествено модната и затова да си така отворен,но в никакъв случай сток двигател 1.9 дизел не е по-мощен от моя 2.0 бензин.
Невъзможно е единствено с един чип 1.9 дизела да е по-бърз от бензина,за да се направи бегачка една кола е нужно много повече от един съмнителен чип.За да се направи една кола спортна е нужно много повече от да се "пипне" двигателя.
п.п.Не си мисли,че няма "вълшебни" чипове за 2.0 бензин.
п.п.Повечето чипове за дизели не са съобразени с износването на двигателя,наскоро сринаха турбината на Ауди А3 с един такъв прехвален чип,коментара на моя човек беше "Ама то е било още по-мощно отколкото си мислех",да обаче радостта беше много кратка.Нали дизелите ги купувате за да са икономични,да не висите по-гаражите всеки месец,затова ли ги искате и спортни???Винаги нещо е за сметка на друго!
Не искам да се карам с никой,тук съм за развлечение,не паса трева обаче!
Ще ти отговоря тук,щото не съм мишка и не се крия.Няма да има гонка с теб,няма да има залог,не съм рацер и не ми трябват парите ти Допускам също,че въпросната кола може да е качествено модната и затова да си така отворен,но в никакъв случай сток двигател 1.9 дизел не е по-мощен от моя 2.0 бензин.
Невъзможно е единствено с един чип 1.9 дизела да е по-бърз от бензина,за да се направи бегачка една кола е нужно много повече от един съмнителен чип.За да се направи една кола спортна е нужно много повече от да се "пипне" двигателя.
п.п.Не си мисли,че няма "вълшебни" чипове за 2.0 бензин.
п.п.Повечето чипове за дизели не са съобразени с износването на двигателя,наскоро сринаха турбината на Ауди А3 с един такъв прехвален чип,коментара на моя човек беше "Ама то е било още по-мощно отколкото си мислех",да обаче радостта беше много кратка.Нали дизелите ги купувате за да са икономични,да не висите по-гаражите всеки месец,затова ли ги искате и спортни???Винаги нещо е за сметка на друго!
Не искам да се карам с никой,тук съм за развлечение,не паса трева обаче!
Колата си е 1.9 115 к.с. с чип и това е, нищо друго особено няма по нея. Просто сме пробвали как върви срещу други автомобили които са примерно по-бързи от стоков 2.0 GTV и повярвай ми, ще се изненадаш как един дизел с хубав чип какви чудеса върши. А това с чупенето е много голяма глупост, което го каза. От качествен до калпав чип си има разлика. И парите ми няма да вземеш, защото мен изхода ми е просто ясен.
Личното ми мнение е, че туйн спарковите двигатели на GTV са прекално слаби за този спортен автомобил. Още при производството им трябваше вместо да слагат 1.8 у 2.0 да бяха сложили 1.9 JTD 115 к.с. тъй като при едно чипване бие и 1.8 и 2.0 чипнати. Поне това е лично мое мнение
баце ти ОСИРАШ сека тема маа му дееба
с твойте ЖеТеДеТА ...
и аз имам 1.9 115 коня и 2.0 ТS
и знам колко върви 1.9 с чип и без чип
и не знам кво толко ти е крив тоя 2.0 Туин Спарк
ама знам че с моя 2.0ТС ше го мачкам това 1.9 на сички дисциплини ...
с твойте ЖеТеДеТА ...
Щом в темата се споменава дизел роман и русия86 са първа писта.Айде аз да се ,че дизел пауер маняците ще ме накацат
с твойте ЖеТеДеТА ...
Свободен форум е това и си изразявам мнението. Това , че тука някой му е криво че дизел го бие не е мой проблем. А ако твоята 147 с чип пада от 156 2.0 върви си смени чипа или си прегледай колата.
Не пиша мнения ей така, а просто виждам че има доста заблудени "рацери" които даже не са гонили с такава кола. Аз поне имам клипове с които да докажа тезите си, вие какво имате? Нищо лично...
П.С. Возил съм се в 147 с чип и колата вървеше по-добре и от 156-ата на клипа. И 2.0 ТС не ми бърка в здравето, само при 156. Уважавам 145-те и 155-те примерно.
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Оооо не тоя път ще пропусна...Не ми се пишат пак некви романи,а и знам,че само тва дебнеш .А за 1.9 ЖТД-то можеш да го светнеш пича,че турбината е надута на 1.4,с кулер от 2.4 жтд,чип и още куп други екстри скрити в ръкавите.
Оооо не тоя път ще пропусна...Не ми се пишат пак некви романи,а и знам,че само тва дебнеш .А за 1.9 ЖТД-то можеш да го светнеш пича,че турбината е надута на 1.4,с кулер от 2.4 жтд,чип и още куп други екстри скрити в ръкавите.
Това за надува откъде го чу, бмв форума където се оправдават, защото падат от по-малка кубатура ли? И какви други екстри? Няма катализатор, това е. Няма какво да го светвам, защото лично се познаваме. А ти какво си мислиш, че с тоя по-голям кулер колата излита ли или какво? Туйн Спарка и тои си има екстри в ръкавите, ко си мислиш?
Comment